Passagiersboot omgeslagen op de rivier in Suriname 1 persoon verdronken

verdronken Suriname
Een persoon is om het leven gekomen nadat de boot waarin hij zat omsloeg op de rivier in Suriname
Er zaten meerdere mensen op de boot. Het was een passagiersboot met een meerdere passagiers. Het is nog niet zeker of ze zwemvesten droegen. Bekijk hier het officiële politierapport voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteit van het slachtoffer.
Boot in Suriname

Boot gekapseisd; lijk slachtoffer geborgen. Een passagiersboot met een aantal opvarenden is in de ochtend van zondag 31 maart op de Marowijne rivier gekapseisd. Men was op weg naar het dorp Loka loka in Suriname.

Of ze zwemvesten hadden

Het is nog toe niet bekend wat gemaakt heeft dat de passagiersboot gekapseisd is. Het is ook nog niet bekend hoeveel opvarenden zich in de boot bevonden en of zij voorzien waren van zwemvesten.

Jurgen verdween in de diepte

Eén van de opvarenden genaamd Jurgen, Puin verdween in de diepte. Na een zoekactie van ruim een uur werd zijn lijk in de directe omgeving van het dorp Loka Loka in Suriname door dorpsbewoners geborgen. De politie van het ressort Richelieu kreeg de melding van het ongeval.

34-jarige

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de 34-jarige Jurgen, Puin vast. Hij is door verdrinking om het leven gekomen.

Het ontzielde lichaam van Jurgen, Puin is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.