Pas getrouwde Renzo en Maria uit Suriname krijgen hotel en vakantie tickets naar Curaçao (foto’s en video)

Suriname Curaçao vakantie
De felicitaties aan de pas getrouwde Renzo en Maria. Het jonge echtpaar dat de Curaçao Infomart in Suriname bezocht krijgt een fantastische vakantie cadeau.
Zij stapten van de week niets vermoedend de zeer druk bezochte Curaçao Infomart binnen. En gingen weg met heel veel moois. Bekijk het bericht om te lezen wat ze allemaal hebben gehad. Zijn jullie ook geweest?

Het was in de midtown Mall in Lelydorp Suriname binnen. Ze wilden mooie foto’s maken in weddingstand, die was speciaal daarvoor ingericht. Mooie foto’s werden het zeker. Maar ze gingen naar huis met veel meer dan allen mooie foto’s.

Ze kregen een fantastische huwelijksverrassing. Een wedding gift. Ze hebben namelijk een volledig verzorgd pakket als huwelijksreis aangeboden gekregen door van Livingstone Jan Thiel Resort.

Tevens kregen zij een 2 daags pakket Curacao North Sea Jazz Festival, Scooby Tours en 2 tickets van Fly AllWays. Wat een geweldig huwelijkscadeau voor Renzo Breidel en Maria Breidel Djoe

Video en foto”s

Wij van FamilieNieuws Suriname wensen hen heel veel plezier op Curaçao. En uiteraard wensen wij hen een goede vaart en mooie prachtige jaren samen.

Wil je weten hoe hun vakantie eruit gaat zien? Bekijk de volgende video:

Foto’s zijn van Creative Communications & Marketing NV Suriname en BIC Wanica Zuid-Oost Suriname