Opgelet De Belastingdienst Suriname biedt weer GRATIS hulp aan bij aangifte (info video)

Self Assessment System- Hulp Bij Aangifte, meer bekend als SAS-HUBA, voor het jaar 2019 is gestart in Suriname. SAS-HUBA is een jaarlijks terugkerende en kosteloze dienstverlening van de Belastingdienst.

[quads id=1]

Belastingdienst Suriname

Hierbij wordt er hulp geboden bij het invullen van belastingformulieren.
Van 1 april tot en met 30 april kunnen belastingplichtigen bij de Belastingdienstkantoren van Paramaribo, Commewijne en Nickerie terecht voor hulp, bij het invullen van hun belastingformulieren.

[quads id=1]

De maand april

In de overige districten, zal bij de commissariaten van Wanica, Para, Saramacca, Marowijne en Coronie op vaste dagen, assistentie (hulp) worden verleend. De doelgroepen die voor de SAS-HUBA dienstverlening in aanmerking komen zijn: kleine zelfstandigen, personen die in loondienst zijn, remigranten, personen die inkomsten hebben uit het verhuren van onroerend goed en personen die niet kunnen lezen en schrijven.

Bekijk onderstaande brieven voor meer informatie:
Kijk hier een filmpje erover uit 2018

[quads id=1]

Dit is de Aucaanse versie:

[quads id=1]

Bron DeBoodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.