Gewapende overval kledingzaak Paramaribo Suriname (foto’s en video’s)

politie Paramaribo
Een heftige beroving heeft plaatsgevonden in Paramaribo. In een kleding winkel aan de Keizerstraat in de stad. Tevens hebben ze grote geldbedragen uit een woning meegenomen. Vermoedelijk kregen ze een tip van een personeelslid.

[quads id=1]

De politie heeft de criminelen aangehouden. Tevens is ‘bonumang Wilfred’ aangehouden. Lees het uitgebreide politiebericht voor meer informatie daarover. Kijk ook naar het beeldmateriaal
Winkel Paramaribo

Twee met vuurwapens gewapende mannen hebben op zaterdagmiddag 30 maart een overval gepleegd in een kledingzaak aan de Keizerstraat. Ze knevelden de winkelier en zijn personeel en namen vervolgens een geldbedrag in Surinaamse dollar uit de kassa in de winkelzaak.

[quads id=1]

Groot bedrag

Vervolgens gingen de criminelen naar de bovenste verdieping van het gebouw, alwaar de woonruimte van de winkelier is. In de woning troffen zij een groot geldbedrag in Surinaamse dollars, Amerikaanse dollars en Yens aan. Die geldbedragen hebben deze criminelen ook weggenomen.
Dankzij een technische hulpmiddel wist de politie de overvallers zichtbaar te maken. Door goed opsporingswerk van leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP)zijn niet alleen de overvallers maar ook hun tipgever en een “bonuman” aangehouden.

[quads id=1]

Bonumang aangehouden

De overvallers zijn de 27-jarige Kevin,C. en de 27-jarige Durando,Mac-N. zij hebben toegegeven dat zij de overval gepleegd hebben. De tipgever is de 31-jarige Vincent,A. een personeelslid van de winkelier.
In het verlengde van deze strafzaak is ook 54-jarige “bonuman” Wilfred,H. in het belang van het onderzoek aangehouden.

[quads id=1]

Alle 4 opgesloten

Hij heeft namelijk voor het cultureel baden van drie personen een groot geldbedrag in Surinaamse dollars gevraagd en ontvangen. Het vermoeden bestaat dat het door hem ontvangen geldbedrag deel uit maakt van de buit.
Alle vier mannen zijn in verzekering gesteld. Een groot deel van het gestolen geld is al terug gevonden.

politie Paramaribo politie Suriname

Bekijk hieronder de video’s die er gedeeld zijn op social media. Ze zijn mogelijk van de inbraak in de winkel te Paramaribo Suriname:

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.