Echtpaar Khargoe Kalloe uit Paramaribo viert gouden bruiloft in Suriname (foto’s)

getrouwd Khargoe Kalloe Paramaribo Suriname
Dit succesvolle echtpaar uit Paramaribo in Suriname mocht hun gouden huwelijk vieren. Dat betekent dat ze 50 jaar zijn getrouwd. 50 jaar lief en leed.

[quads id=1]

Het gezin Khargoe – Kalloe is gezegend met 5 zonen en een dochter. Ze vertellen wat hun hoogte punten zijn in de afgelopen 50 jaar. Bekijk de link om het echtpaar te leren kennen. En deel het met anderen. Een prachtig voorbeeld <3
Huwelijk Paramaribo

Goudenbruiloft t.n.v het echtpaar Khargoe-Kalloe uit Paramaribo. Het echtpaar Khargoe-Kalloe viert vandaag zaterdag 30 maart 2019 haar goudenbruiloft. Dit heuglijk feit vieren zij heel rustig in het bijzijn van familieleden.

Zij belijden het Hindu geloof.

[quads id=1]

Dhr. Amritpersad Khargoe heeft gewerkt op het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij, daarna trad hij in 1977 in dienst van de toenmalige Surinaamse Krijgsmacht (SKM). Hij was altijd plichtsgetrouw en een zeer geliefde medewerker. Zijn lievelingssport was snelloop.
Mevr. Samoendri Khargoe-Kalloe heeft nooit gewerkt en deed niet aan sport.

6 kinderen

Het echtpaar is gezegend met vijf zonen en een dochter.
Hoogte punten, die het echtpaar heeft beleefd zijn:
1. hun huwelijksdag
2. de geboorte van hun kinderen
3. de geboorte van hun kleinkinderen.

[quads id=1]

Lief en leed

Het echtpaar verkeert in goede gezondheid en vijftig jaar hebben zij bereikt, door lief en leed met elkaar te delen. Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris dhr. L. Tjoen A Choy die districtscommissaris dhr. Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.