Baby’tje dood binnengebracht in AZP Paramaribo in Suriname

baby Paramaribo Suriname
Een heel verdrietig bericht. Een baby van 2 maanden is overleden in Paramaribo. Dood binnengebracht in het Academisch ziekenhuis van Suriname

[quads id=1]

Het lijkt erop dat de baby al een maand ziek was. De ouders zijn eerder naar de Eerste hulp geweest maar werden doorverwezen. Nu kwamen ze weer omdat er bloed uit het neusje kwam. Helaas, het mocht niet baten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Sterkte ouders
Ziekenhuis Paramaribo

[quads id=1]

Twee maanden oude baby dood binnengebracht in het ziekenhuis te Paramaribo. De politie van Munder te Paramribo kreeg vrijdag een melding de Spoedeisende Hulp (SEH) dat een kind van bijkans 2 maanden dood was binnengebracht op de afdeling. De politie is ter plaatse geweest en stelde een onderzoek in. Uit het onderzoek blijkt dat het kind ziek was.

[quads id=1]

Doorverwezen naar kinderarts

De baby was op woensdag 2 maart ook al naar de SEH te Paramaribo gebracht voor behandeling. De behandelende arts had de ouders verwezen naar de kinderarts. Uit onderzoek is niet komen vast te staan of het kind al dan niet is gebracht naar de kinderarts.

Bloed uit neus

Op vrijdag 29 maart werd het kind wederom gebracht naar de SEH, omdat er bloed uit de neus kwam.

[quads id=1]

Toen het kind werd binnengebracht, bleek dat hij geen tekenen van leven meer toonde. Het lijkje is vrijdag door de politie in beslag genomen voor obductie.

Voorbeeldfoto van een baby
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.