Vrouw steekt man dood in Suriname

vriendin Paramaribo

Een dodelijke steekpartij in Suriname. Een vrouw heeft een man doodgestoken. Waarom zou een vrouw een man doodsteken? Hadden ze een relatie?

[quads id=1]

Heeft hij haar lastig gevallen of was het een beroving? Er zijn verschillende redenen hiervoor. We zijn soms snel geneigd om de man de schuld te geven maar dat is niet altijd zo.

[quads id=1]

Steekpartij Suriname

Er wachten het officiële politiebericht af. Bekijk onderstaand bericht voor de informatie die we tot nu toe hebben.

De 43-jarige man heeft vrijdagavond het leven gelaten tijdens een steekpartij in Nieuw-Nickerie te Suriname. Het slachtoffer overleed voor een winkel aan de Walther Hewittstraat in Nieuw Nickerie.

Doodgestoken in Suriname

Een vrouw zou de man een fatale steek hebben toegebracht in zijn borststreek en hoofd. Zij is daarna in onbekende richting gevlucht. De politie van Nieuw-Nickerie Suriname heeft inmiddels de 47-jarige S.P aangehouden

[quads id=1]

Motief onduidelijk

Het lijk werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie van Suriname in beslag genomen voor obductie. Het motief in deze zaak is vooralsnog onbekend. De politie onderzoekt de zaak verder

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.