100 jaar voor mevrouw Olga Nannekhan van Glanenweigel uit Paramaribo Suriname (foto’s)

verjaardag Suriname Paramaribo
Geweldig en bijzonder nieuws uit Suriname. Mevrouw Olga Nannekhan –  van Glanenweigel uit Paramaribo is namelijk 100 jaar geworden. Een fantastische mijlpaal.

[quads id=1]

Honderd jaar in Suriname.

Mw. Olga Nannekhan-van Glanenweigel herdacht, vrijdag 29 maart 2019, haar honderdste geboortedag (100 jaar). Dit heuglijk feit herdenkt zij in het bijzijn van familieleden, vrienden en kenissen in “huize” Margriet te Paramaribo in Suriname, waar zij thans verblijft.

Mw. Nannekhan komt uit een gezin van acht kinderen, waarvan zij het laatste en nog enig kind in leven is.

[quads id=1]

Huize Margriet Suriname

Van huis uit is zij christen. Zij was lid geweest van het kerkkoor van de Lutherse gemeente waar zij toen zat. Mw. Nannekhan was gezegend met drie zonen en drie dochters, helaas zijn twee haar voorgegaan. Een dochter woont samen met haar in het tehuis. Met haar gezondheid gaat het redelijk goed.

[quads id=1]

Samen met haar in het tehuis

Namens de president van de republiek Suriname, mocht mw. Nannekhan uit handen van districtscommissaris dhr. Eric S. Grauwde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.