Vrouw en man doen aangifte tegen politie agent uit Suriname voor ontvoering en mishandeling

politie Suriname
Is er weer een foute politie agent in Suriname? 2 mensen hebben aangifte gedaan tegen deze politie agent.

[quads id=1]

Een dame heeft gezegd dat hij haar tegen haar wil wilde meenemen en een heer zegt dat hij tot bloedens toe mishandeld is door de agent. Bekijk het bericht voor meer informatie. Dit kan een politieman niet maken toch?
Politieman uit Suriname

Politieman verdacht van ontvoering en mishandeling. Twee personen hebben op woensdag 20 maart aangifte gedaan tegen de agent van politie P. uit Suriname. De politie van Livorno in Suriname heeft beide aangiftes opgenomen. Een dame is bijna tegen haar wil in meegenomen door deze politieman. Een tweede aangever, een jongeman, die ook ter plaatse aanwezig was, is door deze zelfde politieman tot bloedens toe mishandeld.

[quads id=1]

Dubbele aangifte

Ook zou deze politieman zijn dienstwapen hebben gebruikt. Hij heeft schoten gelost op de mensen. Gelukkigerwijs zijn er geen slachtoffers met schotverwondingen genoteerd. Dit vond plaats op het Kamel Dewakerveld (KD-veld) tijdens de Holika-viering en wel op dezelfde avond waarop de vicepresident door enkele aanwezigen werd uitgejouwd.

[quads id=1]

Tijdens de Phagwa viering

Volgens de aangevers heeft de politie niet veel gedaan met deze zaak. De familie heeft contact gemaakt met Dagblad Suriname en heeft dit voorval doorgegeven. Dagblad Suriname heeft vernomen dat de politie van Livorno deze zaak op donderdag 28 maart aan OPZ heeft overgedragen voor verder onderzoek.

Eerder opgesloten

Uit betrouwbare bronnen blijkt dat deze zelfde politieman uit Suriname bijkans een jaar terug in verzekering was gesteld wegens mishandeling.

Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.