Vader heeft omgang met bloedeigen dochter en krijgt ‘maar’ 2,5 jaar straf in Suriname

dochter Suriname
Een vader in Suriname die met zijn eigen dochter naar bed gaat? Vanaf haar 15de moet ze al met hem naar bed. Hij heeft misbruik gemaakt van zijn macht zegt de rechter.

[quads id=1]

Hoe erg is dat? Vreselijk, maar wat ook opvallend is, is de straf die hij daarvoor krijgt. 2,5 jaar. Is dat genoeg om het af te leren?
Vader in Suriname

Vader krijgt 2,5 jaar voor misbruik dochter. In de zaak van Benito A. kwam het woensdag tot een veroordeling. Rechter Robbert Praag legde het zwaartepunt in deze zaak op de machtsverhouding die de vader had over zijn minderjarige dochter.

[quads id=1]

Vanaf haar 15de

Het kind was niet in staat om zich aan de intieme handelingen van de vader te onttrekken en was bovendien bang om de verdachte als vader kwijt te raken. “Vanaf haar 15de jaar misbruikt u haar”, zei de rechter. “U beroept zich op haar vrijwilligheid, hierbij gaat u eraan voorbij dat ze afhankelijk van u was.”

[quads id=1]

Psychologische begeleiding

Praag nam de strafeis van officier van justitie Mirella van Dijk over, te weten 2,5 jaar onvoorwaardelijk.

De veroordeelde moet ook tijdens zijn detentie psychologische begeleiding ondergaan.

Gerelateerde berichten:

Over Radjinderkoemar uit Suriname die zijn bloedeigen dochter heeft misbruikt

RB
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.