Stoffi en Jolanda Kom getrouwd in Suriname (huwelijksvideo en foto’s)

getrouwd Suriname
Geweldig nieuws uit Suriname. Ook wij van FamilieNieuws feliciteren dit geweldig echtpaar. Ruben ‘Stoffi’ Muringen is gisteren getrouwd met de prachtige Jolanda kom die tevens 50 jaar is geworden

[quads id=1]

Bekijk de mooie video en de prachtige foto’s. Echt een bruidje was ze. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht
Getrouwd in Suriname

De bekende kaseko- en kawinazanger Ruben ‘Stoffi’ Muringen is vrijdag in het huwelijksbootje getreden met Jolanda Kom. De kerkelijke inzegening vond plaats in de Kathedrale Basiliek Sint Petrus & Paulus.

[quads id=1]

Pater Kross

Pater Esteban Kross gaf het kersverse paar mee om een voorbeeld te zijn vooral voor de jonge mensen die geen vertrouwen meer hebben in het huwelijk. Behalve vrienden en familie waren er ook enkele bekende Surinamers bij de plechtigheid, onder wie Marcel Balsemhof en Edwin ‘Wiene’ Schal.

[quads id=1]

Naar Suriname gekomen

De bekende kawinazanger Patrick ‘Tevé’ Tevreden, die samen met Stoffi in de kawinaband Sukru Sani speelde, is speciaal voor de bruiloft in Suriname uit Nederland gekomen. Na de inzegening gingen de bruid en bruidegom in een limousine naar de receptie in Utopia aan de Anton Dragtenweg.

[quads id=1]

De bruid Jolanda viert vrijdag ook haar 50ste verjaardag. Het koppel is sinds 1991 verloofd.

Bekijk hier de video:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.