Informatie omtrent opleiding tot Buitengewoon Agent van Politie Suriname

politie Paramaribo
Hierbij wat informatie omtrent de externe BAVP opleiding van de politie. Gebleken is dat er instanties zijn die de boven genoemde opleiding aanbieden, zonder geregistreerd te zijn bij KPS. Lees wat u moet doen om een erkende opleiding te volgen. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Bekendmaking KPS omtrent externe opleidingen tot BAVP. Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt hierbij bekent dat voor instituten de mogelijkheid is gecreëerd om naar de waarnemend korpschef van het KPS, commissaris R. Prade een verzoek te richten ter registratie/goedkeuring van de door hen aangeboden opleiding tot Buitengewoon Agent van Politie (BAVP).

[quads id=1]

Gebleken is dat er instanties zijn die de boven genoemde opleiding aanbieden, zonder geregistreerd te zijn bij het Korps Politie Suriname met als gevolg dat kandidaten die deze opleiding hebben afgerond geen of niet altijd een legitimatiebewijs kunnen maken bij het KPS. Dit vanwege het feit dat zowel de opleiding als het curriculum onbekend zijn bij het KPS.

[quads id=1]

Het Korps Politie Suriname stelt zich derhalve niet aansprakelijk voor opleidingen tot BAVP die niet geregistreerd staan bij de politieorganisatie.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de coördinator BAVP opleidingen, de heer Roosenhoff. Hij is te bereiken op het nummer 8693739.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.