Eten van luchtvaart Maatschappij Suriname SLM in de prijzen gevallen (video)

vliegtuig Suriname
De felicitaties aan vliegtuig maatschappij SLM van Suriname. Hun catering service is in de prijzen gevallen. Dat kan ook niet anders want veel mensen vinden hun eten heerlijk.
Het gaat uiteraard niet alleen om lekker eten, voedselveiligheid is ook erg belangrijk. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. We feliciteren SLM met hun prijs. Zijn jullie ook dol op het eten van SLM?
SLM Suriname

Surair Catering Services bekroond met QSAI Excellence Silver award 2018. De unit “Surair Catering Services” van Surinam Airways heeft op 26 maart 2019 in Dallas (VS), tijdens de 11e QSAI Excellence Award ceremonie, de Zilverenprijs voor de regio America’s (Noord, Midden, Zuid) in ontvangst mogen nemen.

De prijs werd overhandigd aan de trotse manager van Sur Air Catering Services de heer Jose Soesman meldt de vliegmaatschappij trots in een persbericht. Het bereiden van maaltijden voor de Luchtvaart gaat volgens strenge internationale eisen, daarbij is voedselveiligheid erg belangrijk. SurAir Catering Services houdt de internationaal vereiste standaarden heel hoog.

Iso gecertificeerd

Het cateringbedrijf is ISO 22000:2005 gecertificeerd.

vliegtuig Suriname

Elk jaar wordt door QSAI excellence awards uitgereikt aan inflight cateraars die per regio, na verschillende audits, uitmuntend hebben gescored. De regio’s zijn, de Amerika’s, het Caribisch gebied en Europa, het Midden Oosten en Afrika, Azie.

De Amerika’s

De awards worden per regio in brons, zilver en goud uitgereikt.

De award ceremonie is een erkenning voor cateraars met een uitstekende staat van dienst op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitscontroles, zoals gemeten door het Quality & Safety Alliance Inflight Services-programma (QSAI)

SurAir Catering Services heeft in 2009 reeds Brons behaald, in 2010 Zilver en 2011 Goud. Surinam Airways en haar business units streven er altijd naar volgens internationale standaarden te werk te gaan, tot tevredenheid van de klant.

Het is Sur Air Catering Services daarom wederom gelukt tot de top drie inflight cateraars van de regio te behoren schrijft de Public Relations Department van het bedrijf.

Bekijk hier de video erover: