Politie roept in Supermarkt te Paramaribo mishandelde vrouw op ‘handeling winkelier is strafbaar’

Supermarkt vrouw Chinees

De winkelier is strafbaar. Hij mocht het recht niet in eigen hand nemen. Dat zegt Regiocommandant Lloyd Tolud.

[quads id=1]

De winkelier heeft een vrouw vreselijk mishandeld nadat ze betrapt werd op mogelijke diefstal. Alles werd opgenomen. De politie roept de vrouw op om zich aan te melden. Ze wordt NIET aangehouden. Ook hekelt de politie het feit dat de omstanders wel alles hebben opgenomen maar geen van ze heeft ingegrepen. Wat vinden jullie hiervan? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Deel het met een ieder zodat de vrouw zich snel kan aanmelden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Door winkelier mishandelde vrouw moet zich aanmelden. De politie van Paramaribo doet een beroep op de vrouw die op erge wijze door een winkelier in Paramaribo is mishandeld, om zich aan te melden bij de politie van Latour.

Politie Paramaribo Latour

Dit gebeurde in een supermarkt op de kruising van de Livornoweg en de Indira Gandhiweg. Op woensdag 20 maart is een vrouw naar de winkel geweest om boodschappen te doen, niet wetende dat zij gevolgd werd op de beveiligingscamera door de winkelier. Toen zij bij de kassa kwam om de betaling te doen, hield de winkelier haar staande en begon haar te ondervragen.

[quads id=1]

Camera hield haar in de gaten

De winkelier is overgegaan tot fouillering van de vrouw in kwestie. Toen hij een tube tandpasta op haar aantrof, heeft de winkelier haar mishandelend op de grond gekregen en heeft hij de vrouw daarbij gewurgd. Andere klanten in de winkel hebben het voorval meegemaakt, gefilmd en op social media gepost. De politie, die momenteel over de beelden beschikt, is bezig met het onderzoek.

Politie doet onderzoek

Regiocommandant Lloyd Tolud zegt dat de politie de vrouw in kwestie nodig heeft voor het onderzoek. Zij wordt absoluut niet aangehouden of in verzekering gesteld, garandeert Tolud. De handeling van de winkelier is strafbaar. “De winkelier mag het recht niet in eigen handen nemen”, meent de regiocommandant.
[quads id=1]

Winkelier is strafbaar

“Er zijn instanties die de zaak zullen onderzoeken. Het moet duidelijk zijn dat de burgers het recht niet in eigen handen moeten nemen. In dit geval ging het om een eenvoudige diefstal. De winkelier in kwestie zal worden berecht voor deze handeling.”

Omstanders hebben niet geholpen

Ook stoort de regiocommandant zich eraan dat omstanders hebben staan filmen, maar dat niemand de vrouw te hulp is geschoten.

Dit is de video:

Bekijk hier het filmpje en de reactie van Belfort

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.