Dankbetuiging voor onze 36-jarige Serginho (Kleine) Cruden uit Coronie

0

Dankbetuiging

Voor onze 36-jarige Serginho (Kleine) Cruden uit Coronie in Suriname

Hai boi !!

Serginho (Kleine) Cruden

Niet gedacht, niet verwacht, wat een gemist in ons midden.
Maar ja we zullen je blijven gedenken, soms met een lach maar meer met een traan.

Bij deze wil de familie van Serginho een ieder bedanken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook, waardoor Serginho toch naar zijn laatste rustplaats gebracht kon worden. We stellen uw bijdrage zeer op prijs.

Bedankt iedereen!!!

Namens de familie van Serginho.

overleden Paramaribo Coronie

Eerdere berichten:

Overleden – Onze 36-jarige Serginho (Kleine) Cruden uit Coronie in Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.