Dankbetuiging na het overlijden van onze 30-jarige dochter Angela Sidhoe uit Suriname

0

In memoriam en dankbetuiging

28 maart 2018 – 29 maart 2019

1 jaar geleden is overleden in de leeftijd van 30 jaar

Angela Sidhoe
Annu

Wij willen een ieder bedanken voor de hartverwarmende belangstelling die wij als familie ontvingen rondom haar overlijden

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.