Dankbetuiging na het overlijden van onze 30-jarige dochter Angela Sidhoe uit Suriname

overleden Suriname

In memoriam en dankbetuiging

28 maart 2018 – 29 maart 2019

[quads id=1]

1 jaar geleden is overleden in de leeftijd van 30 jaar

Angela Sidhoe
Annu

Wij willen een ieder bedanken voor de hartverwarmende belangstelling die wij als familie ontvingen rondom haar overlijden

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.