Politie Paramaribo dringend opzoek naar familie van man die vannacht overleden is

FamilieNieuws Suriname
Vannacht is een man bewusteloos aangetroffen door de politie in Paramaribo. Hij schuimde uit zijn mond en er kwam bloed uit zijn neus. Kort daarna overleed hij.

[quads id=1]

De politie is opzoek naar de nabestaanden en doet daarom een dringend beroep op de samenleving. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement en identiteit en deel het met een ieder zodat de familie snel opgespoord kan worden.
Stad Paramaribo

Manspersoon bewusteloos aangetroffen. De 64-jarige Lesley van Halen is in de nacht van woensdag 27 maart bewusteloos aangetroffen aan de Maagdenstraat, ter hoogte van Telesur aan het Valliance Plein te Paramaribo.

[quads id=1]

Bloed en schuim

De ingeschakelde politie trof van Halen die niet aanspreekbaar was langs de weg aan. Uit zijn neus sijpelde bloed en kwam er schuim uit zijn mond. Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer geen letsels.

Hij ligt opgebaard

De ambulance werd ingeschakeld en bij aankomst verklaarde het ambulancepersoneel dat van Halen de geest had gegeven. Een arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam ligt opgebaard in het mortuarium. Het lijkt mag in opdracht van het Openbaar Ministerie worden afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Familie mag hem ophalen

Lesley van Halen is van Creoolse komaf met een geschatte lengte van 1.75 meter. Hij is slank en heeft kort geknipt haar. Hij ging gekleed in een lang blauwe jeans broek en een licht crème schotse hemd en droeg een zwarte tas met zich mee.

De politie Paramaribo deed onderzoek in de buurt, echter zijn er geen ooggetuigen achterhaald.

[quads id=1]

Help zoeken door dit bericht te delen

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de nabestaanden van Lesly van Halen, door te geven aan de politie van Ressort Paramaribo op de telefoonnummers 477777 en 478151.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.