Nog iemand overleden na ‘aanslag’ in Utrecht (video)

Utrecht aanslag
De schutter heeft 4 doden op zijn naam. Een man die ook gewond raakte na de ‘aanslag’ in Utrecht is vandaag overleden in het ziekenhuis.

[quads id=1]

De 37-jarige Gökmen heeft inmiddels bekend dat hij heeft geschoten. Er werd eerst gezegd dat het een terroristische aanslag was. Hij zegt dat hij alles alleen heeft gedaan. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van een vriendin van het 19-jarige slachtoffer in gesprek met de krant. Sterkte iedereen.
Schietpartij Utrecht

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de 74-jarige man die gewond raakte bij de schietpartij in Utrecht, donderdag overleden. Het gaat om een inwoner van De Meern. Daarmee komt het dodental op vier.

[quads id=1]

Er ligt nu nog één slachtoffer in het ziekenhuis, een 20-jarige vrouw uit Utrecht. Een andere gewonde is inmiddels ontslagen.

Bekentenis
De 37-jarige Gökmen T. heeft bekend dat hij de aanslag heeft gepleegd. Volgens het OM zegt hij alleen te hebben gehandeld. Het onderzoek loopt nog.

Utrecht aanslag
Foto van hart van Nederland

Bij de politie zijn tot nu toe 850 tips binnengekomen over de dodelijke schietpartij op het 24 Oktoberplein.

[quads id=1]

De overige dodelijke slachtoffers zijn een 19-jarige Roos uit Vianen en twee mannen van 28 en 49 jaar uit Utrecht. Een kennis van Roos is zeer emotioneel na het hele gebeuren. Bekijk hier de video daarvan:

Bron Hart van Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.