Man uit Paramaribo geeft zijn vriendinnetje aan bij de politie wegens diefstal

Deze man uit Paramaribo verdenkt zijn vriendinnetje van diefstal. Hij heeft zelfs aangifte tegen haar gedaan bij de politie.

[quads id=1]

Zij ontkent alles. Bekijk het bericht voor meer informatie. Het is wel heel erg als je van je vriend moet stelen, maar het is nog veel erger als je vriend je ten onrechte beschuldigt van zoiets. Zullen ze nog steeds bij elkaar zijn?
Diefstal in Paramaribo

Man uit Paramaribo verdenkt vriendin van diefstal. De politie van Paramaribo kreeg vorige week een melding van een diefstal van sieraden uit een auto. Uit verklaringen van de aangever blijkt dat hij de sieraden in zijn voertuig had achtergelaten.

[quads id=1]

Ze ontkent

Niemand anders dan zijn vriendin is in de wagen geweest. Hij heeft rekenschap gevraagd aan zijn vriendin, echter kon hij niets uit haar halen. Uiteindelijk stapte de man naar de politie in Paramaribo en deed aangifte. Er werd een onderzoek verricht en de dame in kwestie werd verhoord.

Ze is heengezonden

Zij ontkent de sieraden te hebben weggenomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de dame heengezonden.

[quads id=1]

Er is onvoldoende bewijs om de dame in te sluiten. Het onderzoek duurt voort.

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.