Gouden huwelijk voor echtpaar Pangat Jessurun uit Paramaribo. 

getrouwd Paramaribo
Het mooie liefdesverhaal van Ponimin Pangat en Jeniede Jessurun. Ze ontmoette elkaar voor het eerst in Saramacca. Inmiddels zijn de ondernemer en de onderwijzeres (OS Welgelegen) 50 jaar getrouwd. Wil je meer over hen weten? Bekijk dan het uitgebreide bericht.

[quads id=1]

Gouden huwelijk voor echtpaar Pangat – Jessurun uit Paramaribo. Het echtpaar Pangat – Jessurun is vandaag 50 jaar getrouwd. Het echtpaar heeft de felicitaties, een bloemstuk en de gebruikelijke enveloppe namens president Desi Bouterse op het woonadres ontvangen.

Echtpaar uit Paramaribo

Ponimin Pangat is geboren op 17 mei 1943 en Jeniede Imelden Jessurun op 19 augustus 1949. Ponimin en Jeniede hebben geen geregeld huwelijk gehad. De twee geliefden hebben elkaar voor het eerst in Saramacca ontmoet. Na twee jaar stapten Ponimin en Jeniede op 26 maart 1969 in het huwelijksbootje. Het echtpaar is gezegend met drie zonen.

[quads id=1]

Kersten Paramaribo

Dhr Pangat heeft ongeveer vijf jaren bij firma Kersten Paramaribo gewerkt. Hij fungeerde als kantoor clerk op de afdeling ijzerhandel. Vervolgens heeft hij ongeveer zes jaar bij importbedrijf Benjamin als administratieve kracht, assistent Magazijnmeester zijn krachten gegeven. Hierna startte hij zijn eigen onderneming ( meubelbedrijf).

Bij Fernandes

Na enige tijd startte hij bij Fernandes als bewaker en trad op gegeven moment in dienst bij het beveiligingsbedrijf Nv Thuk. Voor laatgenoemd bedrijf heeft hij tot zijn pensionering gewerkt. Mevr Pangat – Jessurun is onderwijzeres geweest. Ze begon op de E.M.G Pinietschool en heeft vervolgens op verschillende openbare scholen onderwijs verzorgd.

[quads id=1]

Onderwijzeres

Op OS Welgelegen heeft zij haar carriere ( 35 trouwe dienstjaren) afgesloten. Dhr Pangat houdt van fietsen, planten, kweken en televisie kijken terwijl zijn vrouw graag in verenigingsverband bezig is. Ze is namelijk lid van BBGO en de Haakvereniging.

Trots echtpaar

Het echtpaar uit Paramaribo is er trots op dat ze al 50 jaar gelukkig zijn getrouwd. Wederzijds begrip, verdraagzaamheid en hartstochtelijke liefde zijn volgens het echtpaar de basis voor een gezegend huwelijk.

[quads id=1]

Bron BIC Paramaribo NoorOost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.