Drieling Timaira Shamayra en Jomaira Kajame uit Suriname worden verwend (foto’s en video)

drieling Suriname

Fantastische fotos en een video van het bezoek aan de jongste drieling uit Suriname. Mevrouw Ruth Wijdensbosch bracht ‘ze samen met Stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname een bezoekje.

[quads id=1]

En ze mochten de meisjes vasthouden en verwennen. Deel de prachtige zoete foto’s met een ieder want de meisjes laten ieders hart smelten. Zo leuk dit! Thank you. Samen staan we sterk

Drieling Suriname

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan de drieling Timaira, Shamayra en Jomaira Kajame in het district Saramacca in Suriname.

[quads id=1]

Je kunt hieronder de foto’s en video’s van ons bezoek aan de drieling van het gezin Roche Aroepa en Michella Kajame bekijken. Vader hebben we niet ontmoet omdat hij aan het werk was. Wel moeder Michella en de schoonouders die haar ondersteunen met de drieling.

[quads id=1]

Het echtpaar uit Suriname heeft ook een dochter van 4 jaar.
Jullie zullen het zelf zien…drie schattige meisjes..groot en gezond..God Bless…

Het gezin mocht een geldbedrag en een pakket in ontvangst nemen.
Dank aan onze sponsors, Rachelle en Sabrina voor de prachtige foto’s, Silenta wiens dag niet meer stuk kon…ook voor Sjachnaz Pengel, onze secretaris en voor mij persoonlijk was het een gezegende dag…
Enjoy❤️👏🏾❤️👏🏾🙏🙏

Foto’s en video:

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Gerelateerde berichten:

Video en foto’s – Pasgeboren drieling krijgt bijdrage van Ruth Wijdenbosch ~ Paramaribo

Bron: Stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.