22-jarige man beroofd en neergestoken na bezoek aan bar te Paramaribo

politie Paramaribo
Opgelet, criminelen loeren je soms zonder dat je het door hebt. Beschouw dit bericht tevens als een waarschuwing. Deze jongeman was in een bar te Paramaribo.

[quads id=1]

Hij voelde zich misselijk en liep naar buiten. Daar werd hij beroofd door criminelen. Hij verzetten zich hevig en werd toen in zijn buik gestoken. Bekijk het bericht voor meer informatie.
Hij voelde zich onwel

Criminelen beroven en steken man neer te Paramaribo. De politie van Nieuwe Haven te Paramaribo kreeg in de nacht van maandag op dinsdag 26 maart een melding van een beroving, welke gepaard ging met een steekpartij. De 22-jarige R.R. bevond zich in een bar aan Commissarisstraat.

[quads id=1]

Bar te Paramaribo

Op een gegeven moment voelde het slachtoffer zich misselijk en liep naar buiten. Hij was onder invloed van alcohol. Bij die gelegenheid werd R.R. buiten de bar door twee mannen overmeesterd en beroofd van USD 200. Het slachtoffer verzette zich hevig waarbij een van de rovers hem een steek heeft toebracht in zijn buikstreek.

[quads id=1]

Neergestoken

Na hun snode daad verlieten de rovers de plaats. Zij renden naar een gereedstaand voertuig en reden richting Molenpad te Paramaribo op. Het slachtoffer kreeg hulp van omstanders die hem naar de Spoedeisende Hulp vervoerden. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert.

Buiten levengevaar

Hij is nog ter observatie opgenomen. De politie is bezig met de opsporing van de straatrovers.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.