20-jarige vrouw bevalt onverwachts van een tweeling (video buitenland)

tweeling vrouw
Een tweeling bevalling is niet zo opmerkelijk. Maar wel als je 26 dagen daarvoor al bevallen bent van een kind.

[quads id=1]

Deze 20-jarige vrouw kreeg pijnen en het bleek dat ze ‘nog steeds’ zwanger was. Hoe dan? Ze heeft een zeldzame aandoening. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Een wonder van God. Zo noemen ze het.
Tweeling bevalling

’Zoiets nog nooit eerder gezien’. Vrouw bevalt twee keer in maand tijd, krijgt onverwacht tweeling. Een vrouw in Bangladesh kreeg een maand na de vroegtijdige geboorte van haar kind ernstige buikpijn.

[quads id=1]

Vrouw uit Bangladesh

Eenmaal in het ziekenhuis bleek de 20-jarige er nog een tweeling bij te krijgen. De vrouw kreeg onverwacht nog een tweeling. Foto ter illustratie.
De vrouw kreeg onverwacht nog een tweeling.

Dubbele baarmoeder

Arifa Sultana heeft een vrij zeldzame aandoening, namelijk een tweede baarmoeder, ontdekte dokter Sheila Poddar. Daarin bleek zich nog een tweeling schuil te houden: een jongetje en een meisje. Artsen voerden met spoed een keizersnede uit. De kinderen zijn gezond ter wereld gebracht, meldt de BBC.

zwanger tweeling
Foto van Twitter Potrika24

[quads id=1]

Ook de moeder maakt het goed. 26 dagen daarvoor beviel ze al van een jongetje. „We waren zeer geschokt en verrast. Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien”, aldus Poddar.

Ineens 3 kinderen

De moeder kon haar geluk niet op, al maakt ze zich wel zorgen of ze het financieel allemaal wel aan kan. Haar man verdient omgerekend nog geen honderd euro per maand. Hij belooft in ieder geval alle zeilen bij te zetten. „Het is een wonder van Allah dat al mijn kinderen gezond zijn. Ik zal mijn best doen om ze gelukkig te maken”, zegt hij tegen persbureau AFP.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.