Zwerver berooft vrouw van tas met geld en vlucht richting Waterkant Paramaribo

Supermarkt Paramaribo
Eerder dit jaar werd een 20-jarige mishandeld door een agressieve zwerver in de stad. Nu weer een incident met een zwerver in de stad Paramaribo.

[quads id=1]

Een vrouw is dit keer beroofd door iemand die als een zwerver gekleed was. Hij rukte haar tas weg met SRD’s en valuta en vluchtte weg. Moeten we nu bang zijn voor zwervers en daklozen in de stad? Of zijn ze over het algemeen wel onschuldig?
Binnenstad Paramaribo

Vrouw beroofd van tas door zwerver. De politie van Centrum kreeg maandagavond omstreeks 22.00 uur een melding van een straatberoving aan de Keizerstraat te Paramaribo ter hoogte van winkel Ultima. Volgens verklaring van de 42-jarige autobestuurster had zij haar voertuig nabij de kruising van de Jodenbreestraat en de Keizerstraat geparkeerd.

[quads id=1]

Tas weggerukt

Zij liep nietsvermoedend naar haar auto. Tijdens het instappen rukte een man haar tas weg, waarin het slachtoffer Euro 700, SRD 1200 haar mobiele telefoon en belangrijke documenten had bewaard. De verdachte is met medeneming van de tas richting Waterkant opgerend.

Gekleed als een zwerver

De dader in kwestie was als een zwerver gekleed.
[quads id=1]

Hij had een muts op. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Gerelateerde berichten:

20-jarige vrouw midden in de stad mishandeld door agressieve zwerver ~ Paramaribo

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.