Verdrietige vader vertelt over zijn verloren familieleden na vreselijk ongeval in Suriname (video)

verkeer Suriname
Zo zielig om dit verhaal te lezen. Dit wens je niemand toe. De 34- jarige Soeradj Ramautar uit Suriname laat 2 dochters achter. Hun moeder was al overleden. Ze zijn nu dus weeskinderen geworden. De vader van Soeradj is in gesprek met de krant. Hij vertelt over zijn zoon, die nog plannen had. Ze hadden zo mooi gesproken die ochtend.

[quads id=1]

Hij vertelt ook over zijn schoonzoon, 27-jarige Rowie Jagan. Die nog in het ziekenhuis ligt. De 17-jarige overleden Randhier Jagan was zijn broertje. Een groot verlies voor beide families. Bekijk de link om meer over ze te lezen. Kijk ook naar het nieuwsbericht omtrent het ongeval. Hoe moeten de families dit verwerken?

[quads id=1]

Ongeval in Suriname

‘Pa, ik ga mijn voorzaal groter maken.’ Dit waren de laatste woorden van de 34-jarige Soeradj Ramautar aan zijn vader afgelopen donderdag, de dag van Holi Phagwa. Ramautar is bij een verkeersongeval op die avond te Leiding 9A omgekomen.

Omgekomen tijden Phagwa viering in suriname

Ook de 17-jarige Randhier Jagan overleed bij dit ongeval. Soeradj had reeds geruime tijd zijn eigen woning gebouwd op het stuk perceel achter zijn ouderlijke woning. De vader vertelt dat hij en zijn zoon in de vroege morgen van Phagwa, heel lang met elkaar hebben gesproken, niet wetende dat dit het laatste gesprek was dat hij met zijn zoon voerde. ‘We zaten op het balkon van zijn huis flink te babbelen. Hij zat op een kruk en ik zat op de vloer. Hij was van plan om zijn woning uit te breiden.’

[quads id=1]

Echtgenote overleden

De echtgenote van Soeradj is al overleden. Ze hebben twee dochters van respectievelijk 6 en 7 jaar, die woonachtig zijn bij hun grootouders van moeders zijde (nana en nanie).

In de bloei van zijn leven heengegaan

Voor de ouders en overige familie van Soeradj is het heel moeilijk te verwerken dat hij nog in de bloei van zijn leven is heengegaan. Hij was werkzaam bij een meubelbedrijf. ‘Hij was een rustige jongen en heel vooruitstrevend. Hij hield niet ervan om rond te slenteren’, typeert de vader zijn zoon. Soeradj was een jongeman die zijn werk heel serieus nam.

[quads id=1]

Werk naar huis

Van het werk kwam hij meteen naar huis. Zijn hobby was hengelen. De vader vertelt dat zijn zoon wel af en toe een biertje kon drinken tijdens hoogtijdagen. Ook die twee andere mannen die in de auto zaten, stonden er niet bekend om dat ze alcohol gebruikten.

Schoonzoon in ziekenhuis

Het ernstige verkeersongeval aan de Leiding 9A, waar Soeradj het leven heeft verloren, heeft een bijzonder zware impact op dit gezin. De ouders hebben niet alleen een zoon verloren, maar de persoon die in het ziekenhuis is opgenomen, is een schoonzoon van dit gezin. ‘Hij is mijn schoonzoon’, vertelt de vader. Het gaat hier om de 27-jarige Rowie Jagan.

[quads id=1]

Schoonzoon

Nadat hij afgevoerd is naar de Spoedeisende Hulp inhet ziekenhuis in Suriname, moest hij per direct een ingreep ondergaan. Zijn gezondheidstoestand gaat momenteel de betere kant op, vertelt de schoonvader.

Broertje van schoonzoon heengegaan. De tweede verkeersdode in dit verkeersongeval in Suriname is de 17-jarige Randhier Jagan. Hij is het broertje van Rowie Jagan, die momenteel in het ziekenhuis ligt. Voor moeder Jagan is het heel zwaar om dit verlies te moeten verwerken. Bijkans twee jaren geleden is de vader van deze jongens, haar echtgenoot, heengegaan.

Vader overleden

Phagwa gevierd bij familie Jagan. De vader van Soeradj geeft mee dat er nog gezellig in familieverband Phagwa is gevierd te Leiding 8A, het adres waarop zijn dochter, en zus van Soeradj, getrouwd is in de familie Jagan. De familie Ramautar is zelf woonachtig aan de Commissaris Weythingweg. Het verkeersongeval heeft zich voorgedaan aan de Leiding 9A. Het betreft een Mark X-voertuig die meerdere malen over de kop is gegaan, nadat die in botsing kwam met een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een winkel.

[quads id=1]

Familie Jagan uit Suriname

Het is nog niet bekend wanneer de twee overleden personen gecremeerd of begraven worden.

Wij van FamilieNieuws wensen de families heel vel sterkte met dit vreselijke verlies.

Bekijk hier (nogmaals) het video bericht over het ongeval”

Eerdere berichten:

Soeradj en Randier brengen verkeersbarometer Suriname naar 20 na dodelijk ongeval

Alle vermiste lichaamsdelen na dodelijk ongeval gevonden video

Geschreven door Asha Gajadien-Bhagwat
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.