Suriname biedt op inboedel failliete Slotervaart ziekenhuis Amsterdam (video)

ziekenhuis Suriname
Bijna 500.000 euro heeft de inboedel van de afdeling radiologie van het failliete ziekenhuis in Nederland opgebracht. Ook Suriname heeft geboden op de inboedel.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video omtrent de verkoop van de inboedel van het ziekenhuis. Waar zal Suriname de inboedel voor willen gebruiken? Wellicht een nieuw ziekenhuis?
Suriname ziekenhuis

De veiling van de inboedel van de afdeling radiologie van het failliete Slotervaartziekenhuis heeft bijna een half miljoen euro opgebracht. Vanuit 37 landen werd via een speciale veilingsite geboden op de 96 kavels.

Opbrengst

“Vooraf is het altijd lastig inschatten wat de inventaris van zo’n specialistische afdeling als radiologie moet opbrengen, maar met deze opbrengst zijn we zeker tevreden”, zegt curator Marlous de Groot.

[quads id=1]

Ook Suriname heeft geboden

In totaal brachten 271 internationale bieders uit onder meer Hongarije, Frankrijk, Suriname en Zwitserland 3215 biedingen uit. Alle kavels zijn verkocht.

Opdracht
Er volgen nu nog zeven veilingen van de inboedel van het Amsterdamse ziekenhuis, zegt een woordvoerder van veilinghuis Troostwijk dat de veilingen in opdracht van de curator uitvoert.

ziekenhuis SurinameEen veiling van de inventaris van de operatiekamers loopt al en volgende week komt de inventaris van de poliklinieken online.

[quads id=1]

Tot eind mei volgen nog veilingen van onder meer de inboedel van de verpleegafdeling en de facilitaire afdelingen zoals de keuken. Of die veilingen evenveel zullen opbrengen als de eerste is volgens de woordvoerder lastig te zeggen. “Bij deze eerste veiling ging het om echt grote stukken zoals de mri, bij de volgende veilingen gaat het om heel andere goederen.”

Bekijk hier een video erover:

Bron: Worldnews.net

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.