Onze lieve zoon en vader Iwan Vyent is overleden in Rotterdam

overleden Rotterdam

Geprezen zij de Here, mijn rots, die mijn handen oefent ten strijde, mijn vingers tot de krijg. Mijn goedertierenheid en mijn vesting, mijn burcht en mijn bevrijder, mijn schild en bij wie ik schuil, die volken aan mij onderwerpt.
Psalmen 144:1‭-‬2

[quads id=1]

Met verdriet in ons hart, maar wel in grote dankbaarheid voor wat wij samen mochten beleven, moeten wij u kennis geven dat wij onverwacht afscheid hebben moeten nemen van onze lieve zoon, onze vader, opa, broer, oom en neef.

Ivan Roberto Philip Vyent
-Iwan-

Gesteund door zijn liefde en door onuitwisbare herinneringen.

In de leeftijd van 60 jaar.

Moeder: Tilly Venloo
Vader: Wijlen Orlando Vyent
Dochter: Marcia Vyent en gezin
Dochter: Angelique Vyent en gezin
Dochter: Cynthia van Houten en gezin
Broer: Roy Vyent en gezin
Broer: Kenneth Vyent en gezin
Zus: Wally Venloo en gezin
Zus: Rieke Venloo en gezin
Zus: Merlien Venloo en gezin

Familie Venloo
Familie Vyent

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart om 13.30 uur in de grote aula van crematorium Hofwijk, Delftweg 230, 3046 ND te Rotterdam.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

[quads id=1]

overleden Rotterdam
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.