Meer over de brute moord op Monaliza Maynard uit Paramaribo verdachte ontkent (video)

Monaliza Paramaribo
“Hij zei haar dat hij ons zou vermoorden als ze het wilde uitmaken.” Dat zei de zoon van de vermoordde Monalize Maynard gisteren over zijn vader. Hij zei ook dat hij een agressief beestmens is.

[quads id=1]

Hij zou haar vermoord hebben omdat ze iemand anders had. Hij ontkent het. De moordverdachte zegt niets af te weten van de moord. Hij lijdt nu ineens aan geheugenverlies? Moet de rechter dat geloven? Lees het bericht voor meer details omtrent de brute moord. Kijk ook naar de video’s. Een zeer geliefd mens is heengegaan. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte.

[quads id=1]

Monalize Maynard uit Paramaribo

Moordverdachte Monaliza Maynard lijdt aan geheugenverlies. Nagenoeg iedereen in de rechtszaal keek maandag vreemd op, toen Raynold G. zich abnormaal begon te gedragen tegenover rechter Cynthia Valstein-Montnor. Hij heeft zijn ex-vriendin, Monaliza Maynard uit Paramaribo, op wrede wijze van het leven beroofd op 8 oktober 2018. De verdachte beweerde echter niets daarvan af te weten.

[quads id=1]

Ex uit Paramaribo

Toen de rechter hem ermee confronteerde, leunde hij naar voren, schudde ontkennend een aantal keer met zijn hoofd en riep na een diepe zucht: “Dit alles is vals. Ik had geen enkele ruzie met Monaliza, waarom zou ik haar dan moeten doden. Ik weet het niet hoor, ik weet het niet. Hay boi.”

Opvallend is dat hij na zijn aanhouding wel heeft bekend en hij heeft de politie zelf gebracht naar de plaats waar hij delen van het lijk had verstopt. Hij zou haar hebben gedood omdat ze hun liefdesrelatie had uitgemaakt.

[quads id=1]

Omdat ze het had uitgemaakt

De 17-jarige zoon die maandag als getuige is gehoord, legde meerdere belastende verklaringen af tegen zijn vader. Hij verklaarde dat die vaker agressief gedrag vertoonde in huis. Daarnaast zou hij het slachtoffer meerdere malen met de dood hebben bedreigd. De getuige: “Hij zei haar dat hij ons zou vermoorden als ze het wilde uitmaken.”

Toen ze koos voor iemand anders, heeft Raynold G. de daad bij het woord gevoegd. Volgens de zoon had zijn moeder al ruim een maand iemand anders. Hij beschreef zijn vader als een beestmens.

Ze had iemand anders

“Ik had geen goede band met hem. Hij gaf geen goed voorbeeld, had geen respect voor anderen en hij was altijd agressief”, verklaarde de getuige.

[quads id=1]

Voor hem is het niet duidelijk waarom zijn moeder bij Raynold G. bleef ondanks een aantal mensen haar hadden geadviseerd de relatie te stoppen. De jongen lijdt nog steeds onder het voorval. “Ik vind het vreselijk en ik kan het nog steeds niet verwerken”, zei hij kijkend naar zijn vader die op dat moment in de beklaagdenbank zat.

Monaliza Paramaribo
Monaliza en haar ex Raynold. Foto binnengekomen via Facebook
Hij kan het niet verwerken

Anders dan uit het voorlopig onderzoek is gebleken, zei Raynold G. eerder dat hij de vrouw om drugs heeft gedood. Ze zou ruim vijfhonderd gram yammie van hem hebben verduisterd. Echter bleek uit telefoonberichten dat hij woest was, omdat het slachtoffer een andere vriend had. De verdachte verklaarde bij de politie dat hij Monaliza volgens afspraak heeft ontmoet aan de Anamoestraat te Paramaribo. Hij bracht haar naar een donker gedeelte en hij wurgde haar tot ze bewusteloos raakte.

Hij wurgde haar

Na ongeveer een uur toen ze niet wakker werd, overgoot hij haar met gasoline uit haar bromfiets en verbrandde het lijk. Raynold G. ging daarna met het voertuig van het slachtoffer naar het werk. De volgende dag demonteerde hij de bromfiets en gooide de onderdelen in een bosschage nabij het huis van zijn vader.

[quads id=1]

Op 10 oktober is Raynold G. zich ervan gaan overtuigen of het lijk helemaal was verbrand. De overblijfselen waaronder het hoofd van de verdachte, heeft hij weggegooid. Na de ontkenningen liet de rechter hem de foto’s van het lijk zien.

Foto’s gezien

“Ik weet niet wat deze dingen zijn. Ik kan niet begrijpen wat er is gebeurd. Ik weet niets ervan”, zei hij terwijl hij enorm onrustig deed. “U hebt uw zoon niet eens de ruimte gegeven om op een waardige wijze afscheid te nemen van zijn moeder. Dat is vreselijk”, benadrukte officier van justitie Bibian Tjin Liep Sjie. Valstein-Montnor vindt het belangrijk dat de verdachte een psychologische en psychiatrische test ondergaat. De zaak is uitgesteld naar 24 juni.

Video’s:

Veel mensen kenden Monaliza. ze was een geliefd persoon. De uitvaart van haar werd druk bezocht. ATV was erbij:

Deze moord heeft Paramaribo opgeschrikt. Dit mag nooit meer gebeuren. geweld tegen vrouwen moet ophouden. Vandaar dat er een stille loop werd gehouden. Hieronder ziet u een nieuwe video van de stille loop, gehouden in Paramaribo Geyersvlijt:

Eerdere berichten:

Foto’s – Zoon Arjun: “Ik heb mijn moeder MonaLiza Maynard gevonden” ~ Paramaribo

Indrukwekkende beelden: Zeer emotionele uitvaart van Monaliza Maynard in Paramaribo

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.