Dronken chauffeur rijdt politieagent aan in Paramaribo

dronken paramaribo
Er is weer een politieagent aangereden in Suriname. De chauffeur was zo dronken dat hij niet eens wist dat hij de agent had aangereden.

[quads id=1]

De verkeerspolitie was aan het werk in Paramaribo toen deze chauffeur hem aanreed nadat hij een stopteken negeerde. Zoveel ongelukken in Suriname als gevolg van dronkenschap en toch leren ze het niet af. Is toch vreselijk? De politie moet misschien veel harder optreden. Of meer voorlichting geven. Zal dat helpen?

[quads id=1]

Aangereden in Paramaribo

Dronken autobestuurder rijdt verkeerspolitie in Suriname aan. De agent van politie tweede klasse S.H., te werk gesteld bij de Motor Surveillancedienst (MSD), is maandagmiddag aangereden door een dronken autobestuurder. Deze politieman was doende het verkeer op de kruising gevormd door de Van ’t Hogerhuysstraat en Industrieweg Noord in Paramaribo te regelen.

Verkeer regelen

Op dat moment had de verkeerspolitie het verkeer komende vanuit de Van ’t Hogerhuysstraat gestopt om de autobestuurders, die rechts zouden afslaan om vervolgens in de Industrieweg te gaan, voorrang te verlenen.

[quads id=1]

Deze bestuurder kwam vanuit de Industrieweg Noord en negeerde het stopteken van de politie, met als gevolg dat hij de politieagent omver reed.

Letsel opgelopen

Als gevolg van de aanrijding liep de dienstdoende politieman letsels aan zijn linkerbeen en arm. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Getuigen die deze aanrijding hebben meegemaakt, zeggen dat de autobestuurder niet wist dat hij de politieman omver had gereden, daar hij danig onder invloed van alcohol verkeerde.

Hij had gedronken

Deze man werd onderworpen aan een blaastest en het resultaat was hoger dan 1000 microgram. Uit het visum van de behandelende arts blijkt dat de politieman in kwestie geen fracturen heeft opgelopen.

[quads id=1]

Hij wist het niet

De politie van Nieuwe Haven te Paramaribo hield de automobilist ter ontnuchtering op. In het belang van het onderzoek is het rijbewijs van hem ingevorderd. Het Openbaar Ministerie beslist verder over het lot van deze dronken autobestuurder.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.