UPDATE GEEN Bommelding in Paramaribo politie Suriname alert (video)

bom Paramaribo

Update: GEEN BOMMELDING
Bommelding was drill / worse case senario SOL. De bommelding die eerder op de dag is doorgespeeld via de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname betreft een vooraf georganiseerd worse case senario welke een simulatie is geweest van de SOL in samenwerking met alle bevoegde organisaties/diensten die op de plek moeten optreden.

[quads id=1]

De bom squad van het Nationaal Leger heeft de bom geneutraliseerd en de wegen zijn weer opengesteld voor weggebruikers.

Nadere informatie volgt!

Wat gebeurt er toch in Paramaribo? Er zijn heftige gebeurtenissen op dit moment gaande. Er is namelijk een bommelding geweest. Een groot gebied is afgezet door de politie.

[quads id=1]

Bekijk hieronder het bericht voor meer informatie. En lees de oproep van de politie. Deel het met iedereen!
Politie Paramaribo

Grote weg omlegging vanwege bommelding in Paramaribo. Speciale eenheden van de politie en de Motor Surveillance Dienst (MSD) zijn op dit moment, woensdag 27 maart, bezig een grote weg omlegging, in de omgeving van de Van ’t Hogerhuysstraat, te organiseren vanwege een bommelding.

[quads id=1]

Bommelding

De politie vraagt aan weggebruikers om gebruik te maken van de Idustrieweg Noord naar de richting van de Saronbrug om zodoende via de Hernhutterstraat hun weg verder te kunnen vervolgen.

[quads id=1]

De Willem Campagne- en de Van ’t Hogerhuysstraat zijn geheel afgesloten.

Straten helemaal afgesloten

Weggebruikers worden gevraagd gebruik te maken van alternatieve wegen tot dat er nadere instructies worden gegeven.

De bommelding is gedaan bij de SOL aan de van ’t Hogerhuysstraat alwaar momenteel alle bevoegde eenheden alsook de bom squad van het Leger maatregelen treffen.

[quads id=1]

Ook de evacuatie in en rondom de omgeving is ingezet.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.