Man doodgereden in Suriname door 27-jarige chauffeur vermoedelijk zonder rijbewijs

overleden Suriname
Wederom een familie in diepe rouw. Na een verschrikkelijk ongeval vanmorgen in Paramaribo is een bromfietser om het leven gekomen.

[quads id=1]

De chauffeur reed door na de fatale slag, maar meldde zich daarna toch bij de politie. Vermoedelijk heeft hij geen rijbewijs. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. We wensen de familie veel sterkte.
Ongeval Suriname

De 64-jarige bromfietser, Kenneth Burke, is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een fatale aanrijding in Suriname. Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie van Munder een melding van een aanrijding op de kruising van de Samsonstraat en de Kernkampweg.

[quads id=1]

Verkeer te Paramaribo

De 27-jarige autobestuurder, A.S., is na de aanrijding doorgereden. Hij heeft zich binnen de wettelijk vastgestelde tijd van vier uren, aangemeld bij de politie. Uit onderzoek blijkt dat de bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.

[quads id=1]

Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 21.
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.