Man die verdacht wordt van zware mishandeling bloedeigen nicht is opgepakt te Paramaribo

politie Suriname
Een tijdje geleden zou hij zijn nicht vreselijk hebben mishandeld in Suriname. Hij wist uit de handen van de politie te blijven.

[quads id=1]

Het arrestatieteam heeft hem inmiddels aangehouden in Paramaribo. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Liever had hij zich meteen aangemeld.
Politie Paramaribo

Arrestatie Team houdt verdachte zware mishandeling aan. De 33-jarige Marcel K. alias ‘Kromo’ is op dinsdag 19 maart aangehouden door het Arretstatie Team (A.T.).

politie SurinameMarcel wordt ervan verdacht in september 2017 zijn nicht te hebben mishandeld in het dorp Nieuw Jacob Kondre te Sipaliwini.

[quads id=1]

Mishandeling van nicht

Het slachtoffer liep daarbij ernstige letsels op aan haar hoofd. Na zijn daad week Marcel uit naar Frans-Guyana waar hij zich schuil hield. Zo doende kon hij ongeveer ander half jaar uit handen van de politie blijven.

[quads id=1]

Naar het buitenland

Deze verdachte kon op dinsdag 19 maart, te Charlesbrug, worden aangehouden door het A.T. waarna hij is overgedragen aan de politie van regio Midden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Marcel ingesloten.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.