Gevluchte gevangene uit Suriname overleden

griffith gevangenis Suriname

De gevangene die gevlucht was uit de gevangenis is dood het ziekenhuis binnengebracht. Hoe hij overleden is is nog een raadsel. Er zijn heel wat speculaties.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand politiebericht voor meer informatie omtrent zijn identiteit.

Overleden Suriname

Gedetineerde dood binnen gebracht op SEH Nickerie. De afdeling Recherche van Nickerie is bezig met een onderzoek waarbij de gedetineerde Dion,Griffith om het leven is gekomen. De politie kreeg de melding dat de gedetineerde was dood binnen gebracht op de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Drs. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.

[quads id=1]

Foto van Actionnieuws Suriname

Ziekenhuis binnengebracht

Er zijn sporen van geweld aangetroffen op het lijk van Griffith. Het ontzield lichaam van de gedetineerde is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Sporen van geweld

Uit voorlopige politionele onderzoek in naar voren gekomen dat Griffith op zondag 24 maart is ontvlucht uit het huis van bewaring te Hazard in het district Nickerie. Griffith werd opgespoord door penitentiaire ambtenaren van Hazard en het gelukte hen om de ontvluchte gedetineerde dezelfde dag aan te houden.

De politie zal deze zaak conform de in Suriname geldende rechtsregels onderzoeken.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.