Vrouw mishandeld en beroofd van 10 duizenden SRD’s en honderden euro’s te Paramaribo

politie Paramaribo

De vrouw werd geschopt en van haar tas beroofd terwijl ze voor een winkel te Paramaribo stond.

[quads id=1]

In haar tas zat heel veel geld. Zouden ze dat geweten hebben? Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom lopen mensen met zoveel geld op straat? Zou jij met zoveel geld op zak over straat durven lopen?

Beroving van vrouw

Vrouw mishandeld en beroofd van fors geldbedrag te Paramaribo. De politie van Munder in Paramaribo kreeg woensdagavond een melding van een beroving die gepaard ging met geweld. Volgens verklaring van de 48-jarige aangeefster stond zij voor een winkel aan de Lombestraat.

[quads id=1]

Winkel te Paramaribo

Op een gegeven moment stopte een wit gelakt voertuig voor de winkel, waarbij een man gekleed in een grijs jacket en een zwarte broek uit de wagen stapte. De bestuurder bleef in de auto. Deze man liep de aangeefster tegemoet en schopte haar tegen de grond.

Hij schopte haar

Hij rukte vervolgens haar tas weg waarin de mevrouw SRD 50.000 en Euro 655 had bewaard, weg.

[quads id=1]

Volgens het slachtoffer had zij ook haar belangrijke documenten en mobiele telefoon ook in die tas. Na de daad rende de verdachte met medeneming van de buit in de wagen en reden zij richting Doewatrastraat te Paramaribo op.

Ze zijn weggereden

Het slachtoffer heeft geen zichtbare letsels opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.