Onze neef Militair Clifton Van der Clous (TIP) is overleden in Suriname

overleden Suriname

Bij deze het droevige bericht dat ons neefje, Militair van der Clous is overleden na een vreselijk incident te Bigi Poika in Suriname.

[quads id=1]

Woorden schieten me tekort. Formeel was je, heb je niet anders gekend. Je stem die look en zoals me collega’s je noemde scarface dan wist ik gelijk over wie ze het hadden.

Familie hield je altijd hoog in het vaandel. We gaan je missen 😔💔

R.I.P.

Clifton Van der Clous
A.KA TIP

[quads id=1]

~Familie~
Lees ook de belangrijke oproep van de familie onder de foto’s.

overleden Suriname overleden Suriname

De familie heeft ons gevraagd om onderstaand bericht erbij te doen:

[quads id=1]

We weten wie de daders allemaal zijn die mn neefje hebben mishandeld en vermoord op Bigi Poika.Geven jullie je op bij de politie,en mensen wiens zonen of man mn neefje dit hebben aangedaan.We hebben film en al,geef je aan bij de politie,anders word t maar erger…Er zijn bewijzen genoeg,wij familie weten wie jullie allemaal zijn…..Tide nafoe wie, tamara na foe joe.neks no ey kibrie .Joe beurt ey doro toe🌹😡😭
V. Parana

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.