Onze moeder Norine Waterval – Stap uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo

Ik heb mijn moeder/oma niet verloren daarvoor gaf zij mij teveel.

Wat zij mij zei, dat blijf ik horen.

Van wat ik ben is zij een deel.

Ik kom haar overal nog tegen in wat ik doe en in wat ik laat.

Zij was en blijft voor mij een zegen, waarvan het spoor steeds verder gaat……….

Dankbaar voor wat zij voor ons heeft betekend en blij dat verder lijden haar bespaard is gebleven, geven wij te kennen dat van ons is heengegaan onze lieve moeder, oma, overgrootmoeder, afo en schoonmoeder :

[quads id=1]

Norine Lunette Stap

Ze was weduwe van Alwin Waterval
Geboren District Commewijne 24-9-1938

Overleden Paramaribo 16-3-2019

Kinderen:

Shirley Dumfries

Jerrel Waterval

Romeo Waterval

Melitia Waterval

Monique Waterval

allen met hun gezin

Op zondag 24 maart is er een Herdenkingsbijeenkomst van 18.00u tot 20.00 u in de Sint Clemenskerk aan de Koreastraat 55 te Paramaribo.

Op dinsdag 26 maart 2019, is er vanaf 15:00 uur gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Hennep aan de Dr. Sophie Redmondstraat 246 te Paramaribo, gevolgd door een rouwdienst om 16:00 uur. Aansluitend zullen wij onze moeder, oma, afo naar haar laatste rustplaats brengen 17:00 op de begraafplaats Hodie Mihi Cras Tibi aldaar.

Gelieve geen rouwbeklag aan huis

Namens de nabestaanden:
Uit aller naam Melitia Waterval

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.