Lichaam van man aangetroffen in de Suriname rivier

verdronken Suriname
De politie van Suriname kreeg een melding dat er een lichaam was ontdekt in de Surinamerivier.

[quads id=1]

Het bleek het ontzielde lichaam te zijn van een man die zondag in het water was gevallen. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd en voor meer informatie omtrent zijn identiteit. Sterkte
Suriname rivier

Lijk geborgen. De politie van Meerzorg kreeg zondagochtend rond 06.30 uur een melding dat vissers een lijk hadden ontdekt op de Surinamerivier. De vissers hebben het ontzielde lichaam doorgeleid naar de oever, in deze het oude Veerplein.

Zijn identiteit

Het betreft in deze het ontzielde lichaam van Abdoel Hoesenie (51).

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat dit slachtoffer zaterdagavond betrokken is geweest bij een aanvaring met een ponton, met als gevolg dat zijn boot is omgekanteld.

In het water gevallen

Het slachtoffer raakte te water en zondagmorgen werd zijn ontzielde lichaam ontdekt door vissers in Suriname.

[quads id=1]

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen ter obductie. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.