Echtpaar beroofd van dienstwapens midden in de stad Paramaribo

Supermarkt Paramaribo
Een beroving vlak voor de Nederlandse Ambassade in Paramaribo stad. Twee criminelen op een bromfiets hebben een echtpaar overmeesterd en zijn er vandoor gegaan met hun tas

[quads id=1]

In de tas zaten twee vuurwapens. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is het toeval? Of wisten de criminelen dat er wapens in de tas zaten?
Criminelen in Paramaribo

Echtpaar, penitentiaire ambtenaren, beroofd van dienstwapens. De politie van Centrum Paramaribo kreeg donderdagavond een melding van een straatberoving aan de Rosevelkade voor de Nederlandse ambassade.

[quads id=1]

Op een bromfiets

Twee criminelen, gezeten op een blauw gelakte bromfiets, hebben op die bewuste avond een echtpaar overmeesterd en een tas inhoudende twee dienstvuistvuurwapens weggenomen. Het betreft in deze een echtpaar, waarvan beide echtelieden penitentiaire ambtenaren zijn.

[quads id=1]

Penitentiaire ambtenaren

De daders hebben tijdens het voorbijrijden van dit echtpaar de schoudertas weggerukt, waarin beide slachtoffers hun wapens met bijbehorende patronen hadden bewaard. Na de daad zijn de rovers doorgereden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De slachtoffers bleven ongedeerd.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.