Alle vermiste lichaamsdelen na dodelijk ongeval gevonden video

verkeer Suriname
Te hard rijden en alcohol gebruik zijn vermoedelijk de oorzaak geweest van het vreselijke ongeval in Suriname waarbij deze twee jongemannen om het leven zijn gekomen.

[quads id=1]

Een verschrikkelijk ongeval waarbij delen van het lichaam meters verderop nog te vinden waren. Na hulp van buurtbewoners zijn inmiddels alle lichaamsdelen weer bij elkaar. Bekijk de video
Verkeer Suriname

Zoveel waarschuwingen zoveel voorlichting maar toch houden velen zich niet aan de verkeersregels. Drinken, te hard rijden en ander onbehoorlijk gedrag in het verkeer zijn nog altijd de oorzaak van verkeersongelukken in Suriname.

[quads id=1]

De gruwelijke frontale botsing die donderdagavond twee doden en één zwaargewonde eiste te Leiding 9A in Suriname, is één om bij stil te staan. Dit stelt hoofdinspecteur Humphrey Naarden. Uit het politieonderzoek is gebleken dat de bestuurder vermoedelijk met een zeer hoge snelheid heeft gereden.

[quads id=1]

Dodelijk ongeval Suriname

Als gevolg van de impact van de botsing met een stilstaande truck lagen lichaamsdelen verspreid over de weg en in een goot enkele meters verderop. Het ging vooral om delen van het hoofd van één van de slachtoffers die op slag dood was. “Dat wat overgebleven was, is terecht. Ze hebben de volgende dag alles gevonden”, zegt Naarden.

Lichaamsdelen gevonden

De politiefunctionaris spreekt zijn grote bezorgdheid uit over aanrijdingen met fatale afloop als gevolg van hoge snelheden. Vaak zijn in dit geval de bestuurders onder invloed van alcohol. “Drinken en rijden is een gevaarlijke combinatie en dat weet men ook. We zien de resultaten en dit is een geval waarbij wij als samenleving bij stil moeten staan om te beseffen dat men geen hoge snelheden moet ontwikkelen.”

[quads id=1]

Drinken en rijden is gevaarlijk

De krant verneemt dat ook in dit geval de bestuurder alcohol op had. De 34-jarige Soeradj Ramautar en de zeventienjarige Randhier Jagan lieten ter plaatse het leven.

verkeer Suriname
De twee omgekomen jongemannen

De 27-jarige mede-inzittende Rowie J. ligt in kritieke toestand op de intensive care-afdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo in Suriname.

[quads id=1]

220 bekeuringen in 6 dagen

Tussen 3 en 9 maart zijn 220 bekeuringen uitgeschreven door de verkeerspolitie. Daarbij zijn vijftien rijbewijzen wegens hardrijden ingevorderd. Naarden zegt dat er ondanks herhaaldelijke waarschuwingen het toch elke keer weer raak is dat automobilisten onbehoorlijk rijgedrag vertonen door hard rijden.

Rijbewijs

“Als je minimaal het dubbele van de maximale snelheid in een gebied rijdt, gaan we je rijbewijs in beslag nemen”, waarschuwt Naarden.

Video’s

Bekijk hier de video na het verkeersongeval in Suriname waarin buurtbewoners opzoek zijn naar mogelijke lichaamsdelen:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.