2-jarige Charity uit Suriname kan straks weer horen na succesvolle operatie update video en foto’s

ziekenhuis Suriname
Het nieuws dat een 2-jarig kindje een succesvolle oor operatie had ondergaan in Suriname, werd heel goed ontvangen. Iedereen vond het geweldig.

[quads id=1]

Het betreft de 2-jarige Charity Derby. Haar trotse papa vertelt hoe het met haar gaat en hij bedankt een ieder voor hun bijdrage. Bekijk onderstaand bericht en kijk ook naar de video’s voor meer informatie omtrent de operatie. Wij van FamilieNieuws wensen de kleine een goed herstel. En dat ze mag genieten van de mooie stemmen van de lieve mensen om haar heen. #Suriname #trots
Oor operatie

In de maand januari hebben de ouders van Charity Derby uit Suriname aan fundraising gedaan voor hun tweejarige dochter. Zij was doof verklaard door de KNO arts.

[quads id=1]

Charity uit Suriname

Dit ziektebeeld ontstond als gevolg van een herseninfarct. Nadat het geval bekendheid kreeg in de samenleving, kregen de ouders veel ondersteuning.
Afgelopen Holi dag, 21 maart, was een bijzondere dag voor de familie Derby. Charity heeft op deze dag haar operatie ondergaan in Suriname, hetgeen goed is verlopen. Deze operatie is de eerste ‘cochleaire implantatie’ in Suriname.

Eerste in Suriname

Dit is mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeenschap in Suriname, de leden van de Geneeskundige Commissie en het Staatsziekenfonds. En ook dankzij Air France – KLM die zorgde voor de komst van het implantaat vanuit Panama naar Suriname.

[quads id=1]

Vader Luciano Derby bevestigt dat de operatie succesvol is geweest en zegt dat het kind heel flink is. Ze mocht een dag na de operatie al naar huis.

Dankbaar

“Hierbij een bijzonder woord van dank namens mijn gezin aan de bevolking van Suriname, de Gemeente de Ware Wijnstok, Giovanni van Rabenswaay, The Gifted en Saraya Truideman, Dagblad Suriname, Earny Enig en in het bijzonder de Geneeskundige Commissie en de KNO arts Akrum, die met zijn team deze operatie mogelijk heeft gemaakt.” Aldus vader Derby

ziekenhuis Suriname
Yess Operatie geslaagd! Mede dankzij deze mensen

Bekijk onderstaande foto’s video’s van de gehouden activiteiten omtrent de fundraising om geld bij elkaar te krijgen voor de operatie. Vader Derby bedankt een ieder!

[quads id=1]

Bekijk hier ook meerdere video’s:


[quads id=1]

[quads id=1]

Blessed:

Ook Kaatje uit Nederland kreeg zo een implantaat. Bekijk onderstaande uitgebreide video daarover:

Wil je weten hoe zo een operatie er in het echt uitziet? Bekijk dan onderstaande video. Je moet wel tegen snijden en een beetje bloed kunnen. Hou daar aub rekening mee:

Eerdere berichten:

Doof kindje van 2 jaar uit Suriname kan straks weer horen na succesvolle operatie

Geschreven door Poonam Khoestaal
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.