Zus te Flora Paramaribo raakt zwaar gewond nadat bloedeigen broer haar mishandelt

vrouw Paramaribo

Is vreselijk. Radjinderkoemar uit Paramaribo heeft zijn zus zodanig mishandeld met een voorwerp dat ze zwaar gewond is geraakt.

[quads id=1]

Een broer hoort toch zijn zus te beschermen? Bekijk hieronder het politiebericht voor meer informatie

Broer uit Paramaribo

Agressieve broer aangehouden voor mishandeling van zijn jongere zus. De 52-jarige Radjinderkoemar A. is op donderdag 15 maart door de politie van het ressort Flora te Paramaribo opgesloten.

Politie Paramaribo

Radjinderkoemar wordt verdacht van mishandeling van zijn jongere zus met wie hij op hetzelfde adres woonachtig is. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij de gewoonte om zonder enige reden te keer te gaan in huis. Dat hij op 15 maart weer te keer ging in huis.

[quads id=1]

Vaker tekeer in huis

Dat terwijl Radjinderkoemar zo te keer ging zij uit het huis liep om het erf te harken. Terwijl zij aan het harken was kreeg zij plotseling slagen van Radjinderkoemar. Hij bracht haar slagen toe met een eind hout. Door deze mishandeling raakte het slachtoffer zwaar gewond.

Ze raakte zwaar gewond

Radjinderkoemar vluchtte weg na zijn laffe daad. Hij werd enige tijd daarna in het ressort Uitvlugt te Paramaribo aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Flora.

[quads id=1]

Verslaafd

Radjinderkoemar is een drugsverslaafde en leeft in onmin met zijn jongere zus. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie van het bureau Flora in verzekering voor de mishandeling van zijn jongere zus.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.