Vrouw in Amerika bevalt binnen 10 minuten van gezonde zesling video

zesling zwanger Amerika
Een normale bevalling duurt gemiddeld 7 uur. Maar deze moeder uit Amerika beviel vorige week van 6 kinderen binnen 10 minuten. Hoe bijzonder is dat?

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Een zesling klinkt veel, maar precies 10 jaar geleden werd er een 8-ling geboren. Bekijk ook de video daarvan. Een bevalling van 10 minuten. Een droom van iedere vrouw, of niet? Hoelang duurde jouw bevalling?
Bevalling Amerika

Een Texaanse vrouw is zondag in no time moeder geworden van 6 kinderen. Thelma Chiaka beviel in Houston Amerika van een zesling in amper tien minuutjes tijd.

zesling zwanger Amerika
Zesling in Amerika

Een gemiddelde bevalling duurt al snel meer dan 7 uur. Maar voor Thelma Chiaka vloog de tijd: tussen 4.50 uur en 4.59 uur waren haar zes kinderen allemaal al ter wereld gekomen.

[quads id=1]

Bevalling van 10 minuten

De vrouw kreeg een tweeling meisjes: Zina en Zuriel. De namen van de twee jongenstweelingen zijn nog onbekend. De baby’s waren bij de geboorte wel erg klein: De lichtste woog amper 780 gram, de zwaarste 1,5 kilogram.

Het gaat goed

Toch is alles goed met moeder en kinderen, laat het ziekenhuis nog weten. De kindjes worden verder opgevolgd op de afdeling neonatologie in het ziekenhuis in Amerika.

Kijk hier een video erover:

[quads id=1]

Octomom uit Amerika

Meerlingen zijn sowieso erg uitzonderlijk. De kans dat je zwanger wordt van een zesling is één op de 4,7 miljard. Toch is het straffe verhaal van de Amerikaanse geen record. De grootste meerling werd in Amerika geboren: de toen 33-jarige Nadya Suleman (Octomom) zette een achtling ter wereld in vijf minuten tijd. Alleen gebeurde dat met een geplande keizersnede.

Deze kinderen van Octomom zijn onlangs 10 jaar geworden. Bekijk de leuke en interessante video hierover hieronder:

[quads id=1]

Bron: Nieuwsblad.be
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190318_04265639
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.