Gefeliciteerd Kameroen dankzij Seedorf en Kluivert dichter bij de Afrika Cup voetbal leuke video

voetbal Afrika
Heel leuk voetbalnieuws! Kameroen gaat misschien wel naar huis met de Afrika Cup. Leuk nieuws, ja. Maar waarom is het extra bijzonder? Omdat het ‘dankzij Suriname’ is. Nou niet letterlijk dan.
Maar dankzij Clarence Seedorf en Patrick Kluivert. En daar zijn we heel trots op. Ook de voetballers van Kameroen zijn blij met hun trainers en dat vieren ze met een dansje in de kleedkamer. Is ook leuk om te zien dat hun muziek een klein beetje lijkt op muziek uit Suriname. gefeliciteerd! Kijk naar de video. Like and share!!
Voetbal Afrika

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert hebben Kameroen naar het hoofdtoernooi van de Afrika Cup geleid. Kameroen won de laatste voetbal kwalificatiewedstrijd met 3-0 van de Comoren.

Seedorf en Kluivert

Een gelijkspel was voldoende voor Kameroen om zich te kwalificeren, maar dankzij goals van Maxim Choupo-Moting, Christian Bassogog en Clinton N’Jie (Marseille) sloot Kameroen de kwalificatiereeks af met een driepunter.

Omdat Ajax-doelman Andre Onana aan de andere kant zijn doel schoon hield, werd de eindstand bepaald op 3-0. Kameroen eindigt daardoor met elf punten op gelijke hoogte met Marokko, dat wel een beter doelsaldo heeft.

Veiligheid

Het toernooi om de Afrika Cup vindt plaats tussen 21 juni en 19 juli en wordt voor het eerst gespeeld met 24 deelnemers. Kameroen, de titelhouder na winst in 2017, zou in eerste instantie het voetbal toernooi organiseren, maar na twijfels over de veiligheid werd Egypte als nieuw gastland verkozen.

Leuke video

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert vierden gisteren feest in de kleedkamer van Kameroen voetbal. Ze vierden hun deelname aan de Afrika Cup met een leuke traditionele dans. Het trainersduo won met hun ploeg 3-0 winnen van de Comoren.(nu.nl)
Bekijk hier de leuke video:

Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.