Stiefvader uit Paramaribo verdacht van mishandeling 3-jarig meisje

Paramaribo Suriname

Een vrouw heeft aangifte gedaan tegen haar vriend in Paramaribo. Ze had haar 3-jarig dochtertje bij hem achtergelaten.

[quads id=1]

Bij terugkomst merkte ze dat het meisje mishandeld was. De politie heeft de ‘stiefvader’ opgesloten. Bekijk hier het officiële politierapport

Stiefvader uit Paramaribo

Man opgesloten voor mishandeling van een peuter. De politie van het ressort Flora te Paramaribo heeft op donderdag 15 maart de 24-jarige Ricardo R. opgesloten.

[quads id=1]

Een moeder deed op donderdag 21 februari van dit jaar, namens haar anderhalf jaar oude dochter, aangifte van mishandeling tegen Ricardo. Volgens verklaring van de aangeefster had zij een relatie met Ricardo.

Dat zij op woensdag 20 februari naar haar werk ging waarbij zij haar dochtertje thuis achter liet onder toezicht van haar vriend Ricardo.
Dat toen zij weer thuis kwam zij van een huisgenoot vernam, dat haar vriend Ricardo het kind hard in het gelaat geklapt had.

[quads id=1]

Dat de wang van haar dochtertje inderdaad sporen vertoonde van een harde klap. Zij confronteerde Ricardo hiermee waarbij hij haar te kennen gaf, dat hij het kindje slechts een tikje had gegeven. De moeder pikte dit niet deed aangifte bij de politie.

[quads id=1]

Ricardo dook onder en wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven. Hij werd op 15 maart gesignaleerd en door de wetsdienaren aangehouden. Bij de voorgeleiding gaf deze verdachte aan dat het kind met haar wang tegen een kamerdeur aankwam toen zij de deur openmaakte. Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie Ricardo in verzekering gesteld ter zake mishandeling.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.