Man te Paramaribo steekt partner neer en hangt zichzelf daarna op

politie Paramaribo

Een vreselijke gebeurtenis te Kwatta in Paramaribo. Een man heeft zijn partner neergestoken en maakt daarna een eind aan zijn eigen leven

[quads id=1]

Lees hier het politiebericht om te lezen wat er is gebeurd en voor meer informatie omtrent de identiteit van de man.

Man in Paramaribo

Man brengt partner steken toe en pleegt daarna zelfmoord. De politie van het ressort Kwatta kreeg in de vroege ochtend van woensdag 20 maart de melding van een geval waarbij een man zijn partner, op een adres in het ressort, twee steken had toegebracht met een scherp voorwerp. De politie deed het adres aan en trof het slachtoffer aan.

[quads id=1]

Zij is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. De verdachte had zich voor de komst van de politie uit de voeten gemaakt.

[quads id=1]

Kort na het geval te hebben afgehandeld, kreeg de politie van Kwatta via het Command Center de melding van een ophanging op een locatie in het ressort. De plek werd aangedaan en bleek het te gaan om de 35-jarige verdachte Eugene Jean Fritsner, die zijn partner eerder op de dag twee steekverwondingen had toegebracht.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Fritsner is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. Volgens bekomen informatie is het slachtoffer voor medische behandeling uitgeweken naar Frans-Guyana. Het koppel had waarschijnlijk relatie problemen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.