VP van Suriname reageert op onsmakelijk incident tijdens Phagwa video

VP Suriname

Zoveel scheldwoorden in het bijzijn van kinderen. De 1 vond het net goed voor de VP. Maar het merendeel van de mensen in Suriname vond het zeer respectloos.

[quads id=1]

Ongeacht wie er op het podium staat, ‘Het is Phagwa en dan moeten we elkaar met respect behandelen. Politiek is op dat moment niet belangrijk’. Dat was 1 van de vele reacties op het filmpje waarin de VP werd uitgescholden tijdens zijn speech. De VP betreurt het voorval ten zeerste. Lees wat hij erover zegt. Wat vonden jullie ervan?

Phagwa Suriname

Vicepresident Adhin betreurt slechte bejegening. De vicepresident van de Republiek Suriname,Michael Ashwin Adhin, betreurt het voorval dat zich heeft voorgedaan op het sportveld van Kamal Dewaker.

[quads id=1]

Enkele manspersonen meenden tijdens de toespraak van de vicepresident hem slecht te bejegenen, door de regeringstopper negativiteit toe te schreeuwen. “Eenieder mag kritiek hebben op de regering maar wij moeten ten allen tijden normen en waarden hooghouden”, reageert de regeringsleider in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut.

Hij blijft respectvol

De vp zegt altijd respectvol om te gaan met mensen om zich heen. Hij zal hier niet van afstappen, omdat hij gelooft dat zijn voorbeeld navolging behoeft. Hij is er niet over te spreken dat landgenoten zich op dusdanige wijze hebben uitgelaten. Het is volgens hem vreselijk dat scheldwoorden in bijzijn van kinderen en jongeren heeft plaatsgevonden.

[quads id=1]

“Dit is betreurenswaardig” keurt de vp het gedrag af. Het kan er bij de vp niet in dat dit voorval zich voordeed aan de vooravond van Phagwa. “Tijdens Holi zou juist alle negativiteit op de brandstapel moeten”, aldus de vp.

Onsmakelijk

Naast het onsmakelijk voorval met de enkelingen heeft de vp voor en na zijn toespraak wel onderonsjes kunnen voeren met de aanwezigen.

VP Suriname

[quads id=1]

Hij betreurt het dat dit groepje een domper heeft gelegd op de bijeenkomst. Hetgeen zich heeft voorgedaan zal overige ontmoetingen van de vicepresident met de bevolking niet beïnvloeden.

Dit is pas het begin

“Dit is pas het begin, ik ben al meer dan 15 jaren actief met de jongeren en het sociaal werk in Wanica, de komende tijd zal nu ook het aantal politieke meetings steeds meer worden opgevoerd” zegt VP Adhin overtuigd.

Bekijk hier nogmaals de video: Let op. De video bevat krachttermen.
Wat vinden jullie daar nou van?

Bron: De Boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.