Soeradj en Randier brengen verkeersbarometer Suriname naar 20 na dodelijk ongeval

verkeer Suriname
Een 34-jarige en 17-jarige zijn om het leven gekomen na een verschrikkelijk ongeval in Suriname. Inmiddels heeft de politie de identiteit van de slachtoffers vrijgegeven. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Politie Suriname

Twee doden en een zwaar gewonde bij verkeersongeval te Leiding 9A. De politie van het ressort Leiding kreeg op donderdag 21 maart, omstreeks 22.45 uur, de melding van een aanrijding waarbij een personen auto in botsing kwam met een stilstaand voertuig te leiding 9A in Suriname.

[quads id=1]

In Leiding

Bij aankomst van de politie op de plek werd het ontzielde lichaam van de 34-jarige Soeradj Ramautar op de langs de weg lopende berm aangetroffen. Hij moet vermoedelijk de autobestuurder zijn geweest. Verder werd er in de trens langs de weg het lijk van een tweede manspersoon, de 17-jarige Randhier Jagan aangetroffen en een personenauto waarin een derde man, de 27-jarige zwaar gewonde Rowie J. bekneld zat.

3de persoon zat bekneld

De gewonde werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn verwondingen zijn van dien aard dat hij ter verpleging is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Ziekenhuis in Suriname

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk met hoge snelheid reed over de weg te leiding 9A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, geraakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt.

[quads id=1]

Hoge snelheid

Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Soeradj en Randhier moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd, waarbij Soeradj op de berm belandde en Randhier in de trens langs de weg terecht kwam.

Een ingeschakelde arts stelde de officiële dood van de verkeersslachtoffers vast. In verband met het onderzoek zijn de ontzielde lichamen door de politie in beslag genomen, na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Barometer gestegen naar 20

Met het overlijden van Soeradj en Randier is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 20.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.