Man verliest hoofd na verkeersongeval in Suriname update video

FamilieNieuws Suriname

2 mannen zijn om het leven gekomen tijden Phagwa Suriname. Het was een afgrijselijk beeld voor de omstanders.

[quads id=1]

Een van de mannen is namelijk zijn hoofd verloren en een ander is een been verloren. Een derde slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk onderstaand bericht voor een extra update en kijk (nogmaals) naar de foto’s en video

Verkeer Suriname

TWEE VERKEERSDODEN TIJDENS PHAGWA. Bij een ongeluk op de avond van Phagwa zijn twee personen om het leven gekomen. De brandweer moest worden ingeschakeld om één beknelde inzittende los te krijgen.

[quads id=1]

Kritieke toestand

Twee mannen hebben donderdagavond het leven gelaten bij een verkeersongeval te Leiding 9a. Een derde man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert in kritieke toestand. De brandweer heeft geholpen om één beknelde inzittende vrij te krijgen.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

De bestuurder van de Toyota Mark X reed waarschijnlijk met zeer hoge snelheid over de Leiding 9a richting Noordpolderdam. Om tot nog toe onbekende reden ramde hij met zijn auto een stilstaande DAF-truck die op de berm was geparkeerd. Het voertuig belandde vervolgens in de goot langs de weg.

Twee inzittenden zijn uit het voertuig geslingerd. Zij waren op slag dood, zeggen buurtbewoners. Het hoofd van een van man was weggerukt terwijl een deel van het linkerbeen van de andere man is gevonden in de directe omgeving van de stilstaande truck.

[quads id=1]

De namen van de inzittenden zijn nog niet prijsgegeven. De politie heeft de twee ontzielde lichamen voor onderzoek in beslag genomen. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De dood van deze twee verkeersdeelnemers brengt de verkeersbarometer op twintig.

Later meer informatie

Later meer

Foto.s van V. Bhoelai

[quads id=1]

Kijk hier de video:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.