Zijn getrouwde vrouw in Suriname komt naar Nederland om me te vermoorden anoniem verhaal

Nederland Suriname

Hi ik ben Ifna. Geboren in Suriname wonende in Nederland. Om te beginnen wil ik jullie zeggen dat ik geen buitenvrouw ben. Ik zou mezelf nooit een buitenvrouw noemen. Ik zou ook nooit bewust een relatie zijn aangegaan met een man van iemand anders. Daarom heb ik nu ook een groot probleem.

[quads id=1]

Vrouw in Suriname

Ik ben nu 14 jaar samen met Clif. Ik ben 33 jaar. Dus ja, ik was een jonge meid van 18 jaar toen ik hem leerde kennen. Misschien dom naïef. Of gewoon verliefd. Clif is 10 jaar ouder. Ik wist dat hij al een leven had en kinderen. In Suriname. Dat wist ik allemaal. Maar ze waren niet samen. Ik heb nooit eraan getwijfeld.

[quads id=1]

Kinderen in Suriname

Hij woonde hier. Zij woonde daar. Dus ik had geen last van zijn ex. Vanaf dag 1 ben ik opgenomen in zijn familie als zijn vriendin. Zijn ex en kinderen kwamen soms naar Suriname. Ik heb haar nooit gezien. Maar toen die kinderen klein waren kwamen ze gewoon bij ons. Zij wist wel van mij. Het kan niet anders.

Dus hoe moest ik in Godsnaam weten dat hij getrouwd was in Suriname en dat zijn vrouw gewoon al die tijd zijn vrouw was? Kan iemand mij dat vertellen. Mijn hersenen hebben echt overuren gedraaid. Toen ik er ongeveer twee jaar geleden achter kwam. Toen pas.

Buitenvrouw van haar broertje

Ik vond het vreselijk dat zijn zus, de vrouw met wie ik lief en leed heb gedeeld, mij uiteindelijk is komen zeggen dat ik de buitenvrouw van haar broertje ben. Zo zien ze me nu. Nu dat zijn vrouw in Suriname boos is geworden. Nu ben ik buitenvrouw. 14 jaar van mijn leven heb ik aan de familie gegeven en het is duidelijk: Zij kiezen allemaal de kant van zijn vrouw en kinderen in Suriname. Nu opeens hoort Clif bij zijn vrouw.

[quads id=1]

Dit is in feite gebeurd. Clif heeft me vorig jaar, na heel veel problemen verteld dat hij inderdaad nog altijd getrouwd is met Daphne. Ik kwam erachter dat er meer was tussen die twee toen zij mij ineens belde. (Eerst noemde die zus mij zijn buitenvrouw en toen ben ik verder gaan onderzoeken). Ze heeft me in die 12 jaar dat ik met Clif ben nooit gebeld of benaderd. Nooit.

Relatie met een andere man in Suriname

Waarom ze dat nu wel heeft gedaan is omdat Clif niet meer met haar verder wilde. Het is eigenlijk allemaal geëscaleerd om dat hij iets heeft ontdekt. Niet eens perse om mij. Hij wilde niet getrouwd meer zijn omdat hij erachter is gekomen dat Daphne ook een relatie heeft met een heer in Suriname. Zij bedroog hem dus ook. Eigenlijk haar goed recht.

Maar Clif wilde direct scheiden. Ik wist dat ook niet eens. Ik was me nergens van bewust totdat zij mij belde. Dus zij belde mij met de mededeling dat ze hem voor niemand gaat laten. Toen kwam ik er dus echt met zekerheid achter dat hij nog met haar was.

Boos en toch opgelucht

[quads id=1]

Ik was heel erg boos. Maar tegelijkertijd ook opgelucht want hij wilde van haar scheiden. Hij houdt ontzettend van mij. Maar ook van zijn kinderen. Dat was zijn verklaring voor zijn bedrog al die jaren. Hij wilde niet dat ze een andere man zou nemen in huis dus hij zorgde voor alles. Hij had niets meer met haar maar hij zorgde voor hun als de man des huize. Ook al woonde hij niet meer daar.

Sliep hij met haar als hij in Suriname was? Hij zegt van niet en zij zegt van wel. Ik geloof haar. Ik ken mijn man. Hij is een echte man. Maar houdt hij van haar. Nee, zegt hij en dat geloof ik. Houdt hij van mij. Jazeker. Dat voel ik gewoon. Daarom heb ik besloten om met hem verder te gaan. Maar mevrouwtje Suriname accepteert dat niet. Ze gaat niet scheiden. Dus het afgelopen half jaar is een ware hel geweest voor ons.

[quads id=1]

We leven in een hel

Vooral voor Clif. Hij mag niet met de kinderen praten en die man met wie ze is woont in het huis van hun. Het huis van Clif. Hij betaalt alles tot aan de waterrekening (nu ook al een half jaartje niet meer). Maar ja, hij houdt dus van mij en wil met mij zijn maar ook onze relatie zit vol met spanningen. De vrouw belt, stuurt mailtjes en appjes. Allemaal met bedreigingen.

Nederland Suriname
Voorbeeldfoto van Twitter. BlkGirlTragic

Ook zijn familie bedreigt mij. Ik heb het leven van de kinderen kapot gemaakt enz. En dat ik ruimte moet maken om hun weer bij elkaar te laten komen. Ze vergeten zeker dat er een andere man in haar leven is. Ik denk dat ze bang zijn voor Daphne. Want ze weten dat ze fout zijn. Zij hebben mij destijds geaccepteerd. Misschien als ze eerlijk tegen mij waren geweest dan was het nooit zo ver gekomen. Maar de situatie nu. Clif heeft ook met hen geen contact.

Ze zijn ook fout

Reden dat ik jullie nu om raad vraag. Ik ben het eigenlijk een beetje zat. Heel erg zat. Al die ruzies al die bedreigingen enzovoort. Ik zit hier met een man die heel verdrietig is. Hij heeft geen contact met zijn kinderen in Suriname. In zijn huis in Suriname woont een andere man en zijn moeder en zussen praten niet met hem. Allemaal door mij.

[quads id=1]

En het mooiste komt nu. Zijn vrouw uit Suriname komt me vermoorden. Dat heeft ze beloofd. Ze zweert het en ik geloof haar. Ik zeg jullie die vrouw is gek. Ik ben zelfs bang dat ze die kinderen iets aandoet daar in Suriname. Dat vriendje van haar gebruikt haar gewoon. woont lekker in een groot huis. Het maakt hem volgens mij niets uit dat ze getrouwd is.

Hij moest naar Suriname komen

Daphne wilde eerst dat Clif naar Suriname moest komen om het uit te praten. En als hij de kinderen wilde zien en spreken. Maar Clif gaat op deze manier niet naar Suriname. Hij gaat de gevangenis is als hij een man in zijn huis gaat ontmoeten dus ik ben blij dat hij niet gaat. Hij vertrouwt Daphne ook niet.

Maar nu komt zij dus naar Nederland om ‘mijn mars te breken’. Haar woorden. Dus ja ik ben al 14 jaar met Clif. We wonen samen in een huurhuisje. We werken beiden. We hebben (nog) geen kinderen. We hebben op dit moment alleen maar stress. Zijn familie haat mij, zijn kinderen ook en zijn ex wil me vermoorden. Wat zouden jullie doen?

Hem laten?

Moet ik hem laten? Zou jij hem laten? Of zou je deze mensen dat niet gunnen. Want dat zegt hij namelijk. Als ik hem laat dan is juist iedereen blij. Maar ik zeg jullie echt eerlijk. Ik ben moe. Ik ben kapot van deze hele situatie. Een half jaar lang bijna elke dag dreigementen en scheldkanonnen naar mijn hoofd het is zwaar. Ik kan het gewoon niet meer aan.

[quads id=1]

Ook ben ik elke dag bang dat ze ineens in Nederland is en mij aanvalt. De politie doet niets want ze is niet in Nederland maar in Suriname. Ik heb ooit naar de politie in Suriname gebeld. Maar zij zeggen dat ik HAAR man moet laten als ik geen last meer van haar wil. Ze geven Daphne eigenlijk het recht om me te rammelen.

Advies aub

Daarom vraag ik jullie om advies. Clif wil ik niet zomaar laten. Sowieso gaat hij niet terug naar Daphne in Suriname. Hij vindt der vies. Hij en ik moeten dit samen oplossen maar ik zie echt geen enkele uitweg. Ik wil 1 woord van jullie horen. Blijven of weggaan. Wat is jullie advies? Thank you alvast hoor. Groeten van Ifna

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Zijn ex uit Suriname komt op vakantie naar Nederland. Ze gaan elkaar zien.

Anoniem: Ik heb mijn ex weer teruggenomen tijdens mijn vakantie in Suriname.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig