Ernstige kap partij tussen buren in Suriname politiebericht

broer Suriname
Een vreselijke buren ruzie is uit de hand gelopen in Suriname. Meerder mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis met ernstige verwondingen.

[quads id=1]

Een vader en 2 zonen zijn door de politie opgepakt. Bekijk het officiële bericht voor meer informatie.
In Nickerie Suriname

Vader en twee zonen ingesloten voor kappartij te Hamptoncourtpolder in Nickerie. Een vader en zijn twee zonen zijn op woensdag 13 maart door de politie van Nickerie in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling.

[quads id=1]

Vader en zonen

Deze verdachten hebben hun buren in dit geval ook een vader en diens twee zonen ernstige kap verwondingen toegebracht.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de verdachten bananen van de slachtoffers geoogst en toegeëigend moeten hebben.

Twee families

Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee families. De verdachten, die met houwers gewapend waren, vielen hun buurman en zijn twee zonen aan waarbij zij die mannen ernstige kapverwondingen toebrachten.

[quads id=1]

Gekapt met houwer

De verwondingen waren van dien aard dat bij alle drie slachtoffers operatief ingrijpen noodzakelijk was. Zij zijn ter verpleging opgenomen in de plaatselijke ziekeninrichting.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.